Tel.: + 45 4375 2565

Email: info@stonetreatment.dk

Åbningstider: man-fre 8-16*, lør 9-14

*Ønsker du at besøge vores showroom i hverdage efter kl. 16, SKAL der bookes tid i vores kalender

Håndtering af personoplysninger
Stonetreatment registrerer de oplysninger, du afgiver om navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Oplysninger som du afgiver derudover i din brugerprofil, er frivillige. Stonetreatment er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Du har altid mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven og nylig persondataforordning GDPR.

Stonetreatment.dk bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker og for at sikre en alsidig visning af reklameformater. Til brug herfor registrerer Stonetreatment.dk informationer af teknisk karakter som brugertid, browsertype, IP-numre m.v. Ved alle reklameformater registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer. Du kan læse mere om hvordan du kan begrænse hjemmesider i at sætte cookies på din computer her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere værdibeviset til dig.


Personoplysningerne registreres hos Stonetreatment.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Stonetreatment.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Stonetreatment.dk er Jon Walther Jensen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Stonetreatment.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Stonetreatment.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Stonetreatment.dk via e-mail info@stonetreatment.dk.

Cookies
På Stonetreatment.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på stonetreatment.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Stonetreatment.dk

Hvem er vi?

Vi er Stonetreatment / Trægulvsspecialisten, og vi går op i kvalitet og god service.

Vores fornemmeste opgave er, at du kommer hjem med et produkt, som du bliver glad for. Derfor gør vi en dyd ud af vores service til dig. Vi er med dig hele vejen, så du altid kan føle dig tryg og værdsat i din handel.